Tickets voor het festivalmenu!


Wist je dat onze weekendchef Christian Weij een super bekende streekchef is? Recent werd zijn Smaakpark nog geroemd in een artikel in de Volkskrant. Op 2 en 3 oktober maakt deze chef op Roots voor jou: 

Als voorgerecht: Een romige, vegetarische seizoenssoep met groente van de Wilde Peen in Ede
Als hoofgerect: De hardlopers uit het SmaakPark - een super hartige burger met 30% minder vlees en gefermenteerde frieten die door sterrenchefs geroemd worden als de beste frieten ooit
Als nagerecht: Een frisse worteltaart met zoetzure wortel gemaakt in samenwerking met banketbakkerij Mekking uit Bennekom

Kaartjes voor deze unieke smaakbeleving koop je hier.

Lees verder

Zijn jullie ook zo vreselijk toe aan toffe live muziek?


Wij wel!! In samenwerking met onze vaste partner Gigant heeft Roots daarom weer een top muziekprogramma staan. Het grote podium hebben we achter ons gelaten en we gaan back to basic! Kleine set, leuk podiumpje en vooral de pure Roots muziek zoals je van ons bent gewend. 

Op zaterdag speelt niemand minder dan muzikake duizendpoot Aaron Asbury de bladeren van de bomen. Afgewisseld met Cookhouse, die heerlijke pop- en folkdeuntjes over het terras verspreidt.

Op de zondag opnieuw twee bands op het Lokale Kost podium. Ga eens lekker zitten voor de diepe, donkere stem van Rocco Osterman. Gegarandeerd dat stilzitten niet meer lukt als je luistert naar de 6 koppige formatie Darlyn

Lees verder

Muziekprogramma Zaterdag 2 oktober


Wat is Roots in the Woods zonder heerlijke deuntjes erbij? Op zaterdag 2 oktober speelt Cookhouse op Roots in the Woods. De broers Ronald en Jeroen Hendriksen spelen Indie Pop-Rock en we kunnen niet wachten tot we samen met jullie kunnen genieten van deze fijne muziek.

We hebben het allemaal gemist, lekkere Roots muziek. Op een terras met een drankje en een hapje. Ga lekker zitten en laat je meenemen door Aaron Asbury. 

Lees verder

Bostheater zaterdag - Life of Matheo


In deze voorstelling gaan muziek en verhaal hand in hand. Een 4-koppige band met saxofoon, gitaar, bas en percussie brengt je voorbij scènes uit het kleurrijke Afrika waarbij de geluiden en ritmes het voorstellingsvermogen van luisteraars van alle leeftijden weten te prikkelen.


Verhalenverteller Hans Platenkamp versterkt deze ervaring door op een levendige wijze over het avontuur van Matheo te vertellen waarbij een leuke interactie tussen de band, verteller en het publiek ontstaat.

Lees verder

Lokale Kost met Christian Weij


Heerlijk 3 gangen dagmenu, zowel als lunch als diner geschikt.

Roots in the Woods presenteert Lokale Kost, in samenwerking met Christian Weij. Christian is fermentatie deskundige, food designer, pop-up chef, oprichter van Smaakpark, schrijver en meer! Speciaal voor Roots presenteert hij onder de noemer Lokale Kost een 3 gangen menu. Laagdrempelig en innovatief, een echte festivalburger Christian style, gefermenteerde frieten, een mooi voor- en nagerechtje. Laat het je smaken!

De setting is natuurlijk en prachtig, lekker relaxed op z'n Roots', Fijne achtergrond deuntjes, brandende vuurtjes, lekker in de natuur, het kan nog net even.

Kaarten voor Lokale Kost koop je hier

Lees verder

Routes in the Woods


Avontuurlijke sportievelingen opgelet. Wie actief de Veluwse natuur door wil op de onverharde paden kan zich inschrijven voor het programma 'Routes in the Woods'. Er zijn twee afstanden, 85 en 125 kilometer. Start en finish is op het gezellige terras op de Bosweide waar de muziek speelt en bezoekers zich vermaken met 'Lokale Kost' en 'Bostheater'. Een lekkere hamburger en speciaalbiertje zit bij de prijs inbegrepen. De kaartverkoop voor dit onderdeel is al van start gegaan via de ticketsite van de organisator.

Lees verder

Lokale Kost - ook voor de kids


Een verfijnd frietje, ranja met een rietje, je eigen vuurbroodje en op de achtergrond een liedje!
Kaarten voor Lokale Kost - Kids koop je hier

Lees verder

Muziekprogramma Zondag 3 oktober


Op zondag 3 oktober opnieuw twee mooie namen op het muziekaffiche. Ga er maar voor zitten op het Lokale Kost terras en luister naar de diepe stam van Rocco Osterman.

Op zondag ook de formatie Darlyn op Roots in the Woods. Darlyn is bekend van onder meer DWDD en wordt veelvuldig gedraaid op NPO Radio2 en 3FM. Lekker muziek, genieten is gegarandeerd.

Lees verder

Bostheater zondag - Robbie & Roef en Lejo


Op de zondag maar liefst twee theatervoorstellingen. Robbie & Roef en Lejo, bekend uit Sesamstraat.

Robbie en Roef zijn een tweeling. Mensen met oude ogen zien dat meestal niet zo goed, maar voor de tweeling is hier geen twijfel over. Ze hebben dezelfde kleding, een geheime groet, kunnen alle twee goed fantaseren, vinden dezelfde dingen leuk en ze hebben hun eigen taal. Maar is bij tweelingen echt altijd alles hetzelfde? Op hun nieuwe avontuur trotseren ze samen voor het eerst gevaarlijke plekken zoals de leeuwentuin en het superbloedhete Saharazand. Maar de tweeling maakt ook voor het eerste kennis met elkaars verschillen.

Ken je Lejo? Dat beroemde poppetje met die oogjes, van Sesamstraat? Hij komt naar Apeldoorn met een bonte stoet vrienden: een koe met een eetprobleem, een blaffende buldog en een stuntelige tapdanser. Zie je de fladderende vogels, het schattige kinderkoortje en de inktvis die elegant door het theater zweeft? Je vergeet acuut dat je naar blote handen en houten ogen zit te kijken. Verfrissend eenvoudig en o zo expressief. "doe jezelf en je (klein)kinderen een groot plezier met deze vrolijke, woordloze familievoorstelling vol muziek." Na afloop kunnen de kinderen zelf Lejo-oogjes knutselen.

 

Lees verder

Privacystatement Roots in the Woods


Gegevens en cookies

Stichting Roots in the Woods is verantwoordelijk voor de verwerking van alle gegevens op deze site. Vragen of opmerkingen? Laat een reactie achter of neem contact op.

Lees verder

Op de foto tijdens Roots in the Woods


Heb je ook genoten van die toffe aftermovie? Wij wel. Net als van die mooie foto's van de afgelopen Roots edities. En met ons nog veel meer anderen.

Op het terrein maken we foto's, video's en vlogs om het Roots-gevoel via onze site, Facebook, Instagram, Youtube en andere media te verspreiden. Dit betekent dat iedereen op gefotografeerd of gefilmd kan worden. En dat dit gepubliceerd wordt.

Doe daarom gekke dingen, maar niet te gek. Voor je het weet zie je jezelf terug in uitingen van of over Roots in the Woods. Wel leuk om zo het 'Roots-gevoel' te delen!